Karşıyaka İlkokulu

Vizyon: Çağımızın şartlarına uygun kaliteli eğitim veren, kendi yetenek ve becerilerinin farkında olan, özgüven sahibi, çevre bilincine sahip, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılmaya istekli bireyler yetiştiren çağdaş bir eğitim merkezi olmak

Misyon: Öğrencilerimizi Cumhuriyetin temel niteliklerine, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, eleştirel düşünebilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; sosyal, kültürel, sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak; okul çevresine eğitim, öğretim, bilim ve kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.

Başarılar:

Saatler: 09.00 - 15.00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: e-twinning

WEB - https://karsiyakailkokul.meb.k12.tr

Adres - Karşıyaka Mahallesi 60745.Sokak No.3 Cihanbeyli / Konya

Öğretim Şekli :Normal Öğretim - Taşımalı

Adres - Karşıyaka Mahallesi 60745.Sokak No.3 Cihanbeyli / Konya

Ulaşım Konya merkezden Cihanbeyli ilçesine ulaşım şehirlerarası otobüs firmaları ve Cihanbeyli Belediyesine ait otobüsler tarafından sağlanmaktadır. Günün her saati araç bulmak mümükündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine yaklaşık 1 km uzaklıktadır. İlçemiz Cihanbeyli ile Konya arası 100 km´dir.