We Are All One Sapling E twinning Projesi

08.04.2024 125

We Are All One Sapling E twinning Projesi
       E twinning projemizin amacı; Doğayı korumak, doğanın korunmasına katkı sağlamak amacıyla fikirler üretmek, çözüm önerileri sunmak, çevre sorunlarına duyarlı olmak, atıkları bilinçli şekilde değerlendirmek, bir ağacın yaşam döngüsünü öğrenmeyi kavratmak. Proje 1/A sınıfı öğrencileri ve öğretmenimiz Şükran DEMİR tarafından yürütülmektedir.Projede Yunanistan 'dan ortaklarımız bulunmaktadır.

E twinning projemizin içeriği

•Öğrenci etkinlikleri •Ortak etkinlikler

•Web 2.0 araçları ile hazırlanan etkinlikler yer alacaktır E twinning projemizin içeriği

08-04-202408-04-202408-04-2024